top
Print side E-mail side 

Ejendommen

"Ejendommen Vinkelvej 9 blev opført som smedeværksted  i 1964 og fungerede som sådan frem til 2005. I 2006 købte Tim Jørgensen og Michael Lassen ejendommen og stiftede ejendomsselskabet Vinkelvej ApS. Ejendommen blev købt med henblik på ombygning til kontorhus, men som adskillelsesarbejdet skred frem, blev der tale om langt mere end en ombygning.

Kontakt os

De eneste elementer, der er bevaret, er soklen, spærene og ca. 10% af murværket. Byggeriet blev udført som "hobbyprojekt" under devisen "Vi skal have det sjovt, mens vi laver noget fedt". Da der ikke har været de store lønomkostninger, har der været luft i budgettet til lækre materialer fra inderst til yderst. Vi tør godt love, at her er tale om Haderslevs fineste kontorlokaler.


 

 

 

 

Parkering

"Parkering lige ved døren - for dig og dine kunder. Der er parkeringsmulighed for ca. 25 biler på ejendommen. Endvidere er der et cykelskur."

Mødelokale

"Mødelokalet er udstyret med projektor og LAN. Lokalet er som udgangspunkt indrettet til ca. 10 personer, men det kan slås sammen med kantinen, hvorved der bliver plads til ca. 30 personer."

Kantine

"Kantinen praktisk indrettet med kvalitetshvidevarer. Kantinen og mødelokalet kan adskilles vha. en lydisoleret foldevæg."